MediaUnit
De mobiele kantoor oplossing!
HomeTarieven MediaUnitGastenboekContact
MediaUnit detailsInzetbaarheidFotoalbum
MediaUnit details

MediaUnit in detail.

Stelt u zich eens voor dat uw bedrijf van het ene op het andere moment behoefte heeft aan extra werkplekken. Stel dat deze behoefte voortkomt uit brand in uw fabriek of kantoor. Of een andere reden waardoor een aantal werknemers niet meer de dagelijkse werkzaamheden kunnen verrichten achter hun bureau. Hiervoor zou u zich kunnen verzekeren, of u kunt alles in het werk stellen een werkruimte te huren, nieuwe bureaus bestellen, nieuwe stoelen en oh ja, nieuwe computers en een server, fax, kopieermachine ..........en ga zo maar door.Stel dat u met 1 telefoontje een mobiel kantoor binnen een paar uur op een plek kunt laten zetten, waar u maar wilt. Dat u 7 werkplekken tot uw beschikking krijgt met computers, server, netwerk, airconditioning en zelfs een koelkast. Dan heeft u geen ve
rzekering nodig of last van stress om uw bedrijf door te laten draaien. Hiervoor geeft de MediaUnit een oplossing. De MediaUnit is een vrachtwagen trailer met 30 vierkante meter kantoorruimte, voorzien van alle gemakken. Ontworpen om organisaties de mogelijkheid te bieden hun kantooractiviteiten onmiddellijk, efficiënt en flexibel voort te zetten. Wij kunnen de MediaUnit voor u beschikbaar hebben binnen 2 uur voorbereiding en de reistijd van de vrachtwagen vanaf Utrecht naar uw locatie. Flexibel door inzetbaarheid. Inzetbaar als kantoor, persruimte, spreekruimte of demonstratieruimte tijdens beurzen en/of evenementen.


Door de externe aansluitingen zijn netwerk en telefoon snel doorverbonden naar de MediaUnit. Er staan 6 computers met platte schermen voor u klaar. Ze zijn via een intern netwerk aangesloten op een server. De individuele computers zijn voorzien van standaard software. De server en computers zijn vrij toegankelijk om eventueel door uw netwerkbeheerd
er naar wens te worden ingericht. Er staan een fax, printer en scanner tot uw beschikking. Om de koelte te bewaren is de trailer bovendien voorzien van airconditioning. Mocht u liever zonder airconditioning cool blijven, dan bestaat er de mogelijkheid de schuifpui aan de zijkant open te zetten. Het achterste deel van de trailer is voorzien van een klein terras met schuifpui en binnen is een gedeelte ingericht dat als kantine functie kan doen. Hier kan aan een vaste tafel koffie worden gedronken en de lunch worden genuttigd.


 

 

De twee 5000 watt generatoren zorgen ervoor dat alles kan functioneren zonder stroom van buitenaf. Mocht stroom van buitenaf plotseling om welke reden dan ook wegvallen, dan zijn de computers beschermt door een UPS (Uninterrupted Power Supply) die ervoor zorgt dat u de tijd heeft uw werk op te slaan en de computer af te sluiten.

Hiermee zijn nog niet alle mogelijkheden beschreven van de MediaUnit. Mede omdat alles naar wens is in te richten. De MediaUnit kan er voor u zijn als u zijn zekerheid en flexibiliteit het meest nodig heeft. Bel of email ons voor informatie. We staan u graag te woord.