MediaUnit
De mobiele kantoor oplossing!
HomeTarieven MediaUnitGastenboekContact
MediaUnit detailsInzetbaarheidFotoalbum
Inzetbaarheid

Inzetbaarheid MediaUnit

De MediaUnit trailer is op de volgende wijze in te zetten:

  • Presentatie hulpmiddel op beurzen.

Stel dat u een product verkoopt dat op de computer gedemonstreerd moet worden. Dan kunt u de trailer daarvoor gebruiken. Voor de trailer kunt u een ontvangstruimte maken waar u uw gasten opvangt. De trailer zal dienst doen als comfortabele presentatie ruimte waar u op 6 computers of een beamer uw producten kunt demonstreren, op een orginele wijze.

  • Presentatie op afgelegen plekken.

Informatie centrum op een afgelegen locatie. Onder de trailer zijn 2 stroomgeneratoren aanwezig van elk 5000 watt. Dit geeft u de gelegenheid om de trailer midden in een weiland neer te zetten om bijvoorbeeld bezoekers van een nieuwbouwproject op locatie te informeren over het te realiseren project.

  • Tijdelijke kantoorruimte.

Door de aanwezigheid van alle benodigdheden van een normaal kantoor kan de trailer overal neergezet worden om plaats te bieden voor 6 werknemers.

  • VIP ruimte bij een evenement.

De bureau's kunnen verwijderd worden om plaats te maken voor de ontvangst van uw VIP gasten. Binnen de trailer is een professionele biertap ingebouwd, zodat ook een koud vers getapt biertje niet ontbreekt.

  • Coördinatie ruimte bij een evenement.

          De organisatie van Appelpop in Tiel gebruikt elk jaar de MediaUnit om alle activiteiten centraal in te coördineren. Het grootste gratis openlucht evenement van Europa, waar vorig jaar 95.000 bezoekers langs kwamen, maakt dankbaar gebruik van alle mogelijkheden van de MediaUnit. Als extra heeft de organisatie gekozen voor internet connectie en de optie om gebruik te kunnen maken van bellen en faxen via adsl.